Distributør

Vi arbejder sammen med CompuLab Nordic A/S som distribuerer et omfattende sortiment af industrial grade PC- og server produkter, Panel-PC enheder og Displays.

Vores team har 15 års dybdegående erfaring med industrial embedded IT og vi indgår ofte med en helt central rolle som hardware leverandør- og rådgiver, i vores kunders projekter og løsninger.

Compulab Nordic er den officielle nordiske repræsentant for hardwareproducenten CompuLab Ltd. som fra egne ISO9001 certificerede faciliteter i Israel har designet og produceret industrial embedded hardware siden 1992. CompuLab er blandt de største producenter i verden indenfor ARM-baseret computer-on-modules (CoM) og system-on-modules (SoM) og er en bredt anerkendt producent af komplette fanless embeddede PC enheder under brands som fit-PC og Intense PC.

5 Year Warranty on all CompuLab industrial embedded PC and Server products - Open Company - Compulab Nordic

Fælles for sortimentet af CompuLab PC- og server produkter er et unikt blæserløst design, høj driftsikkerhed, lang Product Life Cycle og 5 års hardware garanti. De anvendes i tusindvis af produkter og installationer verden over i alt fra automotive, marine, robotteknologi og IoT-løsninger til tele- og netværk, overvågning, digital signage og utallige andre anvendelsesområder.

“Hos CompuLab Nordic går vi langt for at hjælpe vores kunder bedst muligt i mål. Vi engagerer os i processen med at udvælge de rette produkter til nye projekter, vi assisterer ifbm. konfiguration, installation og softwareopsætning og kan ligeledes tilbyde en support- og driftsaftale efterfølgende.”

Læs mere på www.compulabnordic.dk – CompuLab Nordic A/S