Industri PC firewire test

20150928_092911

 

Mange anvender fortsat Firewire baseret udstyr, men det er efterhånden meget sjældent, at man finder Firewire porte på nye embeddede PCer. Vi har testet udvidelse med Firewire 800/400 Mini PCIe modul i den nye fitlet-H for en kunde og det kan sagtens lade sig gøre. Godt eksempel på hvor fleksible CompuLab PCerne er ifht. udvidelsesmuligheder.

 

Kontakt os endelig på hvis du har nogle spørgsmål eller også kunne tænke dig en prototype.

CompuLab Nordic – Kontaktside

CompuLab product email updates

compulabnordic_technical_email_updates

Product Email Updates er en ny gratis tjeneste, hvor vi udsender opdateringsinfo til vores CompuLab produkter.
Hvis du har købt ét af vores produkter, eller overvejer du at gøre det, vil vi absolut anbefale, at du tilmelder dig denne tjeneste!

Det kan være nyheder af meget væsentlig karakter og ved at tilmelde dig, sikrer du dig, at du får besked via email.

Product Email Updates kan eksempelvis omhandle følgende:

 • Hardwareopdateringer
 • BIOS- og driver opdateringer
 • ECN (engineering change notice) fra producenten
 • Tips og anbefalinger
 • EOL (End Of Life) annonceringer
 • Nyhedsinfo om tilbehør mv.

Tilmeld dig her CompuLab Product Email Updates

Mød os på SkoleIntra træf 2015

topbannerback2015
Vi udstiller igen i år sammen med Screenpublisher på årets SkoleIntra træf. Vi vil være at finde i udstillerområdet fra den 28/9 til 1/10. Kom forbi og få en demonstration og et gratis prøveabonnement på den helt nye Screenpublisher version 5. Fremtidens skole infoskærmssystem hvor du nemt kan lave flotte præsentationer bl.a. med indhold fra SkoleIntra, Skoletube mv. Vi glæder os til at se dig!

http://www.sit2015.skoleintra.dk/

CompuLab Nordic på Google+

cln_logo_500x500 GooglePlus-logos-02-980x980
Vi har oprettet en Googleplus side til vores CompuLab Nordic forretning. Her vil vi fremover poste nyheder, info om hardware/BIOS opdateringer, dele projekter o.a. Alt sammen specifikt omhandlende vores CompuLab sortiment. Vi håber, at du vil klikke nedenfor og følge siden.

Vigtig info om hardware og nyheder vil blive annonceret på Google+ siden først!

CompuLab Nordic på Google+

fitlet – ny serie mikro PCer

CompuLab Nordic produktnyhed:

fitlet

CompuLab fitlet er betegnelsen for en ny serie mikro PCer, der har en volumen på bare 0,22L og vejer imponerende 220g. Prisen er også helt i bund og starter helt nede fra 1450,- ekskl. moms. pr. enhed.

Udstyret med quad-core performance, et unikt fanless design og nærmest ubegrænsede muligheder for tilpasning og udvidelse. Konstrueret i solid industrial grade kvalitet, forberedt til drift i hårdføre miljøer og leveret med 5 års garanti.

Til sammen gør det fitlet til ét af de mest nyskabende og innovative produkter på markedet for embeddede mini PCer.

Erstatning for de populære fit-PC2

fitlet er designet som erstatning for de enormt populære fit-PC2 PCer, som tilbage i 2008 satte helt nye standarder for industri PCer med lille form factor. Faktisk er fit-PC2 fortsat rigtig godt sælgende og det skyldes primært den lille størrelse, robustheden og at strømforbruget er langt under 10 watt. fit-PC2 er baseret på én af de første Long-term Intel Atom chipset og nu hvor Intel efter 8 år udfaser dette, introduceres filet som erstatning. En erstatning som overgår og forbedrer alle aspekter af fit-PC2 og som med sin fysiske form factor kan indbygges direkte i produktioner, hvor fit-PC2 tidligere har været anvendt.

fitlet vs fit-PC2
30% mindre end fit-PC2
halvering af pris
performance og hukommelse er 4-doblet
grafik, netværk, tilslutningsmuligheder og storage overgår i en grad, som ikke kan sammenlignes
garanti udvidet til 5 år

fitlet modeller og variationer

På nuværende tidspunkt er der 4 modeller af fitlet:

fitlet-B:
fitlet entry level enhed med kerne funktionalitet og en yderst attraktiv pris fra bare DKK 1450,- ekskl. moms for barebone. Leveres med dual-core AMD E1 Micro-6200T med Radeon R2 grafik. fitlet-B er en oplagt platform for applikationer til robotindustrien, tynde klienter, dataopsamling eller simpel digital signage.

fitlet-i:
fitlet allround enhed, med kerne funktionalitet, mere performance og væsentlig flere muligheder for tilpasning og udvidelse. Kommer i 2 quad-core variationer med enten AMD A4 Micro-6400T med Radeon R3 grafik eller AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik. Har desuden 2x Intel Gigabit LAN, indbygget WLAN, sim-kort læser til 3G/4G kort, powered eSATA, RS232, SMBUS, UART, 8 GPIOs. Mulighed for remote power button og en lang række andre indbygningsvenlige features. fitlet-i egner sig til rigtig mange forskellige typer anvendelse og de mange tilpasningsmuligheder gør, at konfigurationen kan skræddersyes til projekt og budget.

fitlet-X:
Til industrielt brug, og i mange andre sammenhænge, er standard tilslutningsmuligheder på PC enheden ikke tilstrækkeligt. fitlet-X varianten er derfor designet for dem, som har særlige krav til hardware og funktioner. På denne variant er der monteret et såkaldt FACET-card (Function And Connectivity Extension T-Card), som konceptmæssigt fungerer som FACE-modulet på en række af CompuLabs øvrige PC produkter. Det første officielle FACET-card er med 3x Gigabit LAN porte, som anvendes i varianten fitlet-X-LAN. Det giver totalt 4x Gigabit LAN i modellen og gør den særdeles egnet til pfsense og lign. løsninger. CompuLab vil introducere flere officielle FACET-cards med tiden. For udviklere og OEM kunder, der ønsker at designe deres eget FACET-card, er der dokumentation og designmanuel til rådighed. fitlet-X kommer ligeledes i 2 quad-core variationer med enten AMD A4 Micro-6400T med Radeon R3 grafik eller AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik.

fitlet-H:
fitlet-H ændrer form factor og er designet i et all-metal og mere rugged kabinet. Leveres med quad-core AMD A10 Micro-6700T med Radeon R6 grafik og understøtter op til 16GB RAM, hvor de øvrige fitlet enheder klarer op til 8GB RAM. Ifht. storage er fitlet-H en anelse større, hvilket giver plads til en 2.5″ SSD/HDD, udover mSATA SSD, som de øvrige fitlet enheder også anvender.fitlet-H egner sig til særdeles hårdføre miljøer, hvor det termiske design i aluminiums kabinettet tillader konstant høj performance stort set uanset omgivelsestemperatur.

Bestilling og konfiguration

Alle modeller findes på vores CompuLab Nordic webshop, hvor de kan konfigureres med ønsket RAM, SSD, software osv. Der finder du også tilbehør specifikt til fitlet: Beslag (DIN-skinne eller VESA), remote power button og GPIO-kabel. Det meste er på lager og som altid, lægger vi med standard webshop salg op til køb af få stk. og til test ifbm. et projekt. Hvis I efterfølgende ønsker en snak om volumenkøb, yderligere konfiguration, softwareopsætning osv. hjælper vi meget gerne med dette eller kommer forbi for en snak om mulighederne.

Gå til webshoppen her

Ny CompuLab webshop

velkomst_opencompany

Open Company og fit-PC.dk (ProcessConnect A/S), som tidligere har været to uafhængige distributører af CompuLab produkter i Danmark, samler nu alle aktiviteter i det nye selskab CompuLab Nordic A/S. Som navnet antyder, bliver vi CompuLab’s nye Nordiske repræsentant for alle CompuLabs PC- og server produkter.

Det er de samme folk der står bag, så du vil møde de sælgere og teknikere du kender, men nu er vi et større og stærkere team til at servicere dig og din virksomhed.

CompuLab sortimentet er allerede flyttet til vores nye CompuLab shop – https://www.compulabnordic.dk/

Open Company
Det er alene CompuLab sortimentet, og de relaterede salgsaktiviteter, som overgår til CompuLab Nordic.
Open Company forbliver sin egen virksomhed og vil fremadrettet kunne fokusere 100% på vores infoskærms platform samt salg af Shuttle PC produkter og Enterprise Linux løsninger.

opencompany.dk vil over det næste stykke tid bliver opdateret og strømlinet og det vil blive langt lettere at få overblik over vores tilbageværende fokusområder, ligesom der kommer en del nye produkter og informationer til indenfor områderne.

Vi glæder os meget til at tage imod jer i både Open Company og CompuLab Nordic A/S regi.

Mvh. Kevin Peter Gade

Shuttle Mediacenter PC opgradering

shuttle_media_center_pc_opencompany_960x300

Vi har netop opgraderet vores mest solgte Shuttle PC.

Den er nu baseret på Shuttle’s nye XS35V4 model med Intel Celeron CPU (Bay Trail-D).
Derudover har vi tilføjet 4GB RAM, 120GB SSD, DVD-RW og mulighed for at vælge styresystem.

Enheden er egnet til Mediecenter / Home Office brug og leveres samlet, testet og klar til brug.

Prisen er stadig den samme som før opgraderingen!

Se mere info og bestil her

(Se her hvilke Linux distributioner denne enhed er kompatibel med)

E-tavle boks – ny løsning til interaktive tavler

Vi har erfaret at flere skoler, i mangel på bedre løsninger, anvender traditionelle PCer til brug sammen med E-tavler / interaktive tavler i undervisningslokaler.

For mange har det givet anledning til en del udfordringer i hverdagen. Dette kan være problemer med holdbarhed, større risiko for fejl, øget behov for vedligehold mv. der går ud over undervisningen.

Vi har i samarbejde med en skole opstartet en live test af Open Company E-tavle boks
– en kompakt og robust styringsenhed til brug sammen med E-tavler / Interaktive tavler i undervisningsmiljøer.

Løsningen er installeret i et klasselokale og fungerer i dag i den daglige undervisning.

Open Company E-tavle boks fordele

opencompany_smartboard_box_mounted

 • 5 års garanti
 • 12 timers test af hver enkelt enhed før levering
 • Stabil driftsikker enhed med minimalt vedligehold
 • Design i robust aluminium der tåler selv hårdfør behandling
 • Lydløs og uden blæser hvilket sikrer et bedre arbejdsmiljø
 • Lavt strømforbug på 20-30 Watt
 • Konkurrence dygtige priser i forhold til tilsvarende traditionelle PC alternativer
 • Leveres med eller uden styresystem
 • Leveres med monterings skruebeslag, sikkerhedswire til tyverisikring, kabler mv.
Testlokale med installation af Open Company E-tavle boks

opencompany_smartboard_box_classroom_after

Tilsvarende lokale med den tidligere løsning

opencompany_smartboard_box_classroom_before-417x300

Kontakt os og hør nærmere / book et møde (i hele DK)

Kevin Peter Gade
kevin@opencompany.dk
Tlf. 70270415

Oplev fremtidens infoskærm på Skolemessen 2014

skolemessen_2014_opencompany

Mød Open Company og SCREENPUBLISHER på Skolemessen 2014 den 9.-10. april i Centralværkstedet og DGI-huset i Aarhus på stand 124

Kom og oplev fremtidens software og hardware til styring af infoskærme.
Vi tilbyder en samlet løsning til visning og administration af hele skolens infosystem.

Du er også velkommen til vores to foredrag: Infoskærmsløsning med SkoleIntra-integration
Onsdag 9. April kl 15:30 lokale 3
Torsdag 10. april kl 13:30 lokale 4

SCREENPUBLISHER
Brugervenligt software til administration af infoskærme
– med mulighed for SkoleIntra indhold integreret i præsentationerne

Open Company Infokiosk
InfoPlayer og LED skærme til visning af SCREENPUBLISHER
– inklusiv fuld hotline/support

“Kombinér InfoPlayer og skærm fra Open Company med
SCREENPUBLISHER og få det bedste fra begge verdener”

Kender du nogen der kunne være interesseret?
Del gerne denne invitation med dem – På forhånd tak!

VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG/JER.