Sådan undgår du, at Google skræmmer dine kunder væk

Open Company hjælper med at sikre jeres website med SSL certifikat, så browserne viser hjemmesiden som sikker at anvende

I Oktober i år sker der noget, der kan få konsekvenser for din virksomhed. Noget, der kan få kunderne til at forlade dit website, inden de når at blinke. Google sender en opdatering ud til Chrome-browseren, der advarer brugerne når de besøger usikre websites. En rød advarsel vil være synlig i adresselinjen ved siden af URL’en, så brugeren ikke kan undgå at se den.

De seneste års stigende fokus på digital sikkerhed har gjort danskerne mere opmærksomme på usikkerheder, og advarslen i Chrome vil gøre det endnu tydeligere. Bliver der advaret mod dit website, vil du derfor miste en masse besøgende. Desuden vil Google begynde at nedprioritere usikre hjemmesider i søgeresultaterne og færre potentielle kunder vil finde frem til dig og dine produkter.

De fleste danskere bruger nemlig Chrome som browser. Tal fra analysefirmaet Statcounter viser, ifølge Berlingske Business, at 46 procent af alle de websider danskerne besøgte i marts kom fra Chrome. På verdensplan var det 53 procent af alle sider på nettet, der blev set i en Chrome-browser. Til sammenligning brugte 31 procent af danskerne Safari-broweren.

Heldigvis skal der ikke meget til, før dit website bliver erklæret sikkert af internetgiganten. Det kræver bare, at din hjemmeside har HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) som sikrer, at alle data, der sendes mellem dit website og den besøgende er krypteret og således ikke kan falde i hænderne på hackere og andre med ufine hensigter.

Når HTTPS er aktiveret på dit site, vil brugeren se ordet “Sikker” og en låst hængelås yderst til venstre i adresselinjen – begge markeret med grønt i Chrome. Andre browsere vil på lignende måder vise, at brugeren ubekymret kan færdes hos dig.

Et usikkert website er dog ikke det eneste, der kan skræmme brugerne væk. Udover sikkerhed betyder hastigheden en hel del – i brugeroplevelsen såvel som i dine placeringer i søgemaskinerne. Brugerne gider ikke at vente på, at få vist informationerne fra dig.  Det er ikke noget nyt. Helt tilbage i 2012 skrev Politiken, at danske webshops var 40 procent langsommere end de finske; og at det kostede omsætning. Bredbåndshastighederne er steget siden 2012 og brugernes tålmodighed er utvivlsomt gået modsatte vej i en forventning om tophastighed på nettet.

Hos Open Company kan vi hjælpe jer med at få flyttet jeres hjemmeside over på  et hurtigt HTTPS. Kontakt os for en snak om, hvordan du undgår at Google skræmmer dine kunder væk.

Infoskærme til skoler og daginstitutioner

Eksempel på Screenpublisher infoskærm til en skole, med SkoleIntra Skemaændringer og Kalender udtræk

Automatisk vedligeholdte infoskærme til skoler og daginstitutioner

Det kan vi opsætte for jer med Screenpublisher.

Screenpublisher er det dansk brugervenligt system til administration og opsætning af indhold på infoskærme. Vi har specialiseret os i infoskærme til bl.a. skoler og daginstitutioner og tilbyder en unik integration til SkoleIntra, SkoleTube, Alia m.fl. Med Screenpublisher kan der opsættes automatisk vedligeholdte infoskærme, hvor information om Skemaændringer, Elev fødselsdage, Aktiviteter mv. hentes direkte fra SkoleIntra. I en travl hverdag, hvor der ikke nødvendigvis er tid til tilpasning af indhold hver dag, sikrer det, at der altid er opdaterede infoskærme at se informationer på. En Screenpublisher løsning er desuden fuldt supporteret, fra hardware til online system og vores support-team sidder klar til at hjælpe.

Open Company er Premium Screenpublisher Partner og har været med fra starten i udviklingen af vores integration til SkoleIntra, som de fleste skoler anvender i dag.

Kontakt os for yderligere information og en snak om netop jeres ønsker og behov. Vi kommer rundt i hele landet og installerer vores infoskærmsløsninger og har måske allerede et par installationer i jeres område. Ønskes information om referencer eller eksempler på design og opsætning, hjælper vi også meget gerne med det.

 

Eksempel på infoskærmsopsætning med integration til SkoleIntra skemaændringer og kalenderudtræk.

Eksempel på Screenpublisher infoskærm til en skole, med SkoleIntra Skemaændringer og Kalender udtræk

Bred interesse for EU-data arrangement på Frederiksberg

Under titlen ”Sådan kommer du i gang med EU Persondataforordningen” var beslutningstagere fra 15 meget forskellige virksomheder mødt op i mødelokalet på La Oficina fredag d. 28. april, for at høre mere om det kommende arbejde med implementeringen af EU persondataforordningen i virksomhedernes dagligdag.

Det var Kevin Gade, indehaver af Open Company på Frederiksberg som havde taget initiativ til dette arrangement. ”Vi hjælper virksomheder med det daglige arbejde om beskyttelse af b.la. persondata. Data har aldrig været mere flydende og som tiderne er nu, hvor gammelt data hober sig op, er der et behov for at stoppe op og se på hvordan virksomheden behandler sine data, internt og eksternt. Kort sagt handler det om dig og mig og måden vi betror vores data til hinanden.”, udtaler Kevin.

Persondata er ikke et IT projekt.

Selvom stort set al kommunikationen i virksomheden er digitaliseret, er dette ikke et IT projekt som deltagerne skal i gang med. Det handler i høj grad om du som leder skal se på din virksomhed og se på den måde, at kritiske data opbevares på. Langt de fleste har årsregnskabet, omsætningsrapporter, cv, kundeoplysninger liggende i mailbakken. Det er dog de færreste der har en politik om at de skal slettes på et bestemt tidspunkt. Specielt i disse tider med ceo frauds, hvor ondsindede personer holder øje med en nøglevirksomhed, for at lokke penge eller data ud af virksomheden. Det kan koste penge, tid eller tabt omdømme at miste sine data eller endnu værre andre personers data. Start med at skabe et overblik over de data du ejer eller låner, inden at du køber en ny it løsning, lyder anbefalingen fra Kevin Gade, indehaver af Open Company.

E-mail sikkerhed 2017

Det er relativt enkelt at udsende en mail, som udgiver sig for at være afsendt fra virksomheden. Det kræver en computer, research og tålmodighed. Christian Richter-Pedersen fra Xenosecure som beskæftiger sig med digital kommunikation fortæller, hvor enkelt det er at beskytte sig mod ondsindede personer, som forsøger at udsende falske mails, men cirka 98% af danske virksomheder er ikke opmærksomme nok på problemet. Vi danskere har en tårnhøj tillid til andre, men vi må bare erkende at et angreb kan iværksættes fra alle verdensdele og angriberen kan med lidt research, finde frem til de rigtige nøglepersoner i virksomheden og herefter begynde at udgive sig for at være hvem som helst.

Hvordan indgår persondata i din virksomheds forretningsgange og hvem har kontrol over disse data?

Open Company er en IT-virksomhed med fokus på enterprise- og sikkerhedsløsninger. Firmaet blev etableret i 2001, hvor vi dengang var blandt de første herhjemme, til at basere en virksomhed på salg af professionel software som baserer sig på Open Source.

Vores team varetager dagligt IT-drifts- og supportopgaver for en lang række virksomheder og uddannelsesinstitutioner i hele landet. Vi yder konsulent- og rådgivningsarbejde indenfor IT- og datasikkerhed som har været én af vores kernekompetencer de sidste mange år.

Talere ved dette arrangement:

Kevin Peter Gade, Indehaver af Open Company
Steen Pedersen, Senior Manager, persondataspecialist hos BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab.
Christian Richter-Pedersen, mailspecialist og direktør i XENOsecure.

Sådan kommer du i gang med EU Persondataforordningen

EU persondataforordningen som de fleste har bemærket er på vej, stiller en række nye krav til alle danske virksomheder – små som store.

Deltag i dette første seminar og få et overblik over de kommende krav, opgaver og hvordan I kommer i gang.  Seminaret afholdes fredag d. 28. april på La Oficina på Frederiksberg.

09:40 Velkomst

09:45 Persondataforordningen i praksis
v/ Steen Pedersen, Senior Manager, persondataspecialist hos BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab.

10:30 Pause

10:45 Ransomware og E-mail sikkerhed
v/ Christian Richter-Pedersen, direktør i XENOsecure

11:30 Hvad kan du selv gøre – kom i gang i dag
v/ Kevin Peter Gade, indehaver af Open Company

12:15 Spørgsmål og opsummering

Sted :

La Oficina,
Suomisvej 4,
1927 Frederiksberg C

Tidspunkt:

28. april 2017 – kl. 9.30 til 12.30

Arrangør:

Open Company
Gammel Kongevej 163, Postboks 454
1850 Frederiksberg C
Tlf. 70270415 / email@opencompany.dk

Pris:

Arrangementet er gratis.

Tilmelding:

Tilmelding via Flexbillet.

Book dette arrangement i din kalender:

Sådan kommer du i gang med EU Persondataforordningen.ics

 

 

Hent programmet som pdf