fit-PC med markedets bedste SSD og Windows Embedded

| 22/06/2012 | 0 Comments

Open Companys nyhedsbrev med fit-PC / CompuLab nyheder udsendt den 22.06.2012
Hvis du endnu ikke er tilmeldt kan du tilmelde dig Open Companys nyhedsbreve her

Open Company nyhedsbrev 22-06-2012
fit-PC / CompuLab nyheder

Hej

Tak fordi du er tilmeldt vores fit-PC / CompuLab nyhedsbrev. Hermed de seneste nyheder fra Open Company.

Markedets bedste SSD til fit-PC …i en størrelse der passer jeres behov

For at lette overblikket er alle fit-PC/CompuLab produkter, der er oprettet på webshoppen, nu kun konfigurationer uden disk og OS inkluderet.Husk derfor når du bestiller, at tilkøbe diske og evt. installation af OS efter behov – dette findes under fanebladet “Tilbehør” i produktbeskrivelserne.Tilkøbte diske leveres stadig monteret!Inden for SSD tilbyder vi nu udelukkende Intel SSD 520 series til fit-PC – der er markedets mest stabile Solid State diske.

Læs mere her og se videoer med præsentation og sammenligning med andre SSD mærker

fit-PC nu med Windows Embedded

Udover at vi tilbyder fit-PC med Linux Mint, SUSE Linux Enterprise og Windows 7 Home/Pro er vi nu også blevet Windows Embedded Partnere. Vi kan således levere fit-PC med custom Windows Embedded images præinstalleret.På webshoppen har vi under Microsoft Softwareoprettet 3 Windows Embedded produkter blot for eksemplets skyld. Priserne er baseret på levering af præinstallerede “standard images” ved køb af hardware.Individuel tilpasning (og pris for dette) aftales fra ordre til ordre.Er du interesseret i Windows Embedded så kontakt derfor Kevin Peter Hansen på kevin@opencompany.dk eller +45 70270415 forud for bestilling.

Open Company Infokiosk – En Linux baseret infoskærm platform til fit-PC3

 


I juni måned har vi lanceret Open Company Infokiosk – En Linux baseret infoskærm platform, som vi tilbyder sammen med fit-PC3 til skoler og virksomheder. Der er blevet taget rigtig godt imod systemet og det glæder os at flere og flere anvender fit-PC3 til Digital Signage formål.

Selve løsningen kan skræddersyes og anvendes til alle virksomheder, men er især egnet til skoler og andre uddannelsesinstitutioner, da vi har indgået en ny eksklusiv aftale med SUSE Linux, der netop tilgodeser den gruppe af kunder. For alle gælder dog, at vi kan tilbyde SUSE Linux Enterprise software til yderst favorable priser.

Læs mere om Open Company Infokiosk her

 “CompuLab produkter er kendt for industri-kvalitet, kompakt størrelse, lavt strømforbrug,
lav fejlprocent (under 1% på verdensplan) og mindst 5 års product life cycle!”
DANSK DISTRIBUTØR Open Company har siden 2008 været dansk distributør af fit-PC og andre industri produkter fra CompuLab og vi er fortsat løbende up-to-date med nye produkter.Idet vi selv monterer og tester egne diske i enhederne, og selv står for installation/test af Linux eller Windows software, kan Open Company tilbyde en række konfigurationer af både TrimSlice og fit-PC, der ikke fås som standard!I øvrigt håndterer vi også evt. RMA sager lokalt, og hurtigst muligt, ved selv at stå for reparation/ombytning af enhederne.
Hjælp os med at blive endnu skarpere!
Se hvad andre mener om os og del din egen mening på Trustpilot!
Hold dig opdateret – Følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn!

Open Company er en virksomhed med fokus på salg af Linux- og Open Source relaterede produkter.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Arkiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*